Kennismakingsgesprek – Stappenplan – Offerte

Nadat je contact met mij hebt opgenomen plannen we een kennismakingsgesprek in. In dat gesprek hoor ik graag wat ik voor je kan betekenen en wat je van mij verwacht. We bepalen vervolgens samen de doelen die jij wilt bereiken en maken een tijdsplanning. Aan de hand daarvan stel ik een stappenplan en een offerte voor je op.

Duur van het traject

De duur van het traject is afhankelijk van wat jij wilt bereiken en de tijd die jij hiervoor beschikbaar hebt. Ik werk in dagdelen van 3 uur. Dat kan eenmalig zijn of we maken periodiek afspraken.

Goed om te weten

Kom je in aanmerking voor begeleiding vanuit de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning)? Dan kun je ook kiezen voor de hulp van een Professional Organizer. Ik kan individuele begeleiding bieden via een Persoonsgebonden Budget (PGB) of via Zorg in Natura (ZIN).

Ik werk vanuit Nistelrode in heel Noordoost-Brabant. Woon je buiten dit gebied? Bel me gerust, misschien kunnen we toch iets afspreken of kan ik je in contact brengen met een collega Organizer bij jou in de buurt.

Bij een enkele reisafstand boven de 20 kilometer breng ik € 0,25 reiskosten per kilometer in rekening.

Ondersteuning vanuit WMO

Gemeenten hebben de taak om te zorgen dat mensen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen en deel kunnen nemen aan het maatschappelijke leven. Hiervoor is de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) ingesteld. Iedereen die niet zelf in staat is om een gestructureerd huishouden te voeren inclusief de daarbij behorende dagelijkse taken, kan een beroep doen op deze wet.

Wil je meer informatie of wil je weten of je hiervoor in aanmerking komt? Meer informatie via:

  • Rijksoverheid of via het WMO-loket van de gemeente waar je woont.